Årets härliga hösthonung är här!

Nu är all honung för året på plats i burkarna. Som vanligt på hösten så har vi rå honung som är lite mörkare och smakrikare att erbjuda. Hur länge den håller sig flytande vet bara honungen själv men den är lika underbar när den kristalliserat eller om man vill fortsätta ha den flytande så värm på burken lite försiktigt till max 40 grader så förblir den flytande. Eller bara njut av den nya smaken och konsistensen.

Vi bearbetar inte den flytande honungen på något sätt förutom att den är silad från vaxet. Årets hösthonung innehåller som vanligt lind men med tanke på sommarens värme och torka så har sammansättningen  nog blivit lite annorlunda mot vad den oftast är.

Höstens fasta honung är också färdig och att komplettera de olika sorterna, vår, höst och flytande ger ett litet honungssortiment att använda på olika sätt i köket. till olika sorters mat och dryck. Vi har också ett antal förpackningar kakhonung och flytande honung med honungskaka.

Välkommen ut till Fels bigård, Vallkärra 231, Lund  eller kontakta oss via mail eller telefon. Honung går också bra att hämta inne i Lund enl ök.

Här hittar du priser på vår honung.

Rå, flytande, ej uppvärmd honung. Silad och tappad på burk.
Rå, flytande honung med honungskaka.