Höstens honung är klar att avnjutas

Vad är godare än att ringla rå honung över färska bär

Nu är Honungskiosken fylld med naturens egna delikatesser så att du kan köpa den honung som du tycker bäst om!

Självklart är honung från Fels Bigård kallslungad, silad och viss honung är rörd till en fastare konsistens. Vår biodling är helt giftfri, bekämpning av varoakvalster sker genom ekologiska metoder och självklart har vi inga tillsatser i honungen.

I kiosken finns:

Fast hösthonung – en len smakrik lite mörkare honung med smaker från bl.a björnbär, lind och sommarens alla blommor och örter. Denna honung är rörd och har därför kristalliserat till en fast form. Konsistens och färg som smörkola, mjuk/fast R

Rå hösthonung – en smakrik lite mörkare honung med smaker från bl.a. björnbär, lind och sommarens alla blommor och örter. Denna honung är inte rörd och håller sig därför flytande under en längre tid än vårens honung. Vi kan inte garantera hur länge den flyter, men den är så god att du hinner säkert äta upp den innan den kristalliserar. Om den ändå börjar stelna, kan du värma den försiktigt i vattenbad, upp till 40 gr C.

Vårhonung – en mild ljus honung med smaker från fruktträden, kastanj, maskros, raps, sälg och övriga av vårens blommor och örter. Passar bra till te, att bre på smörgåsen gärna i kombination med en god ost.

Små burkar – samtliga sorters honung finns även i små burkar om ca 120 gr.

SLUTSÅLD! Jungfruhonung (honungskaka) – Hösthonung i sin naturliga förpackning av vax. Finns i bitar med olika vikt. En ren naturdelikatess.

SLUTSÅLD! Rå honung med honungskaka – hösthonung med en bit honungskaka (ett begränsat antal)

Täckvax – för dig som vill göra egna hudvårdsprodukter

Har du inte möjlighet att besöka oss på Fels Bigård så skickar vi givetvis just din favorithonung med Posten. Samma priser plus fraktkostnaden.

Välkommen att besöka oss på Fels Bigård eller beställa via vår e-post. Se ”att köpa honung och vax -priser” där det bl.a. finns vägbeskrivning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *