Missa inte höstens delikatesser – Beställ redan nu inför höstens skörd

Vi närmar oss nu tiden för årets sista skörd av honung. Precis som tidigare år säljer vi förutom vårens läckra honung, hösthonung på burk i tre olika varianter, alla innehållande 420 gr. Hösthonung har mer karaktär i sin smak än den ljusa och milda vårhonungen. Hösthonungen har en annorlunda sammansättning av olika sockerarter beroende på vilka blommor/örter som bina har besökt, vilket gör att den smakar mer och håller sig flytande en längre tid.

Det kommer att finnas fast hösthonung (rörd och kristalliserad), rå honung (håller sig flytande i några månader) samt rå honung med honungskaka. Sist, men inte minst så säljer vi honungskaka (honung i sin naturliga vaxförpackning)

OBS! Honungskakor i hel ram och rå honung med honungskaka i burken, säljer vi endast på beställning!
Beräknad tid för skörd är någon gång efter den 5 augusti, sista dag för beställning är den 5 augusti. Det kommer att finnas en del uppskuren honungskaka på lager, men inte i några större kvantiteter.

Du beställer enklast genom ett mail till: kontakt@felsbigard.se eller sms till 0734 232855
Fullständiga kontaktuppgifter och prislista finner du på ”Att köpa vax och honung”

Honungskiosken på Fels Bigård

Självklart fortsätter vi att erbjuda dygnetruntöppen ”Coronasäker” och kontaktlös försäljning av vår honung i honungskiosken. Du betalar enkelt med swish eller jämna kontanter, allt enligt anvisningar bakom dörren. Så snart som vi har alla varianter på honung i kiosken uppdateras detta här och på Facebook Fels Bigård.

Välkommen att besöka oss på Fels Bigård!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *